ASTETTA PAREMPI GRILLIKAUPPA

Grillitukku

Ajatus alkaa kihelmöimään, otsaa kuumottaa, ilmassa on käsinkosketeltavan jännittynyt ja odottavainen tunnelma. Lämmin tuuli puhaltaa otsalla valuvan hikipisaran hieman pois reitiltään. Näet savua, näet liekit, melkein aistit ruuan kypsymisen. Samalla huomaat hajuaistisi vastaanottaneen välityspyynnön yläkertaan, tämä tuoksuu taivaalliselle. Suupielesi alkavat hiljalleen kostumaan, mielessä kuohuu, kehossasi joukko erittäin nälkäisiä soluja on valmiina ottamaan vastaan tulevan rakkaudella valmistetun herkkupalan. Ilmassa on suuren grillijuhlan tuntua!

Näin kuvailee eräs tiimimme jäsen sitä tunnetta, kun tiedossa on taas uusi ja entistäkin jännittävämpi grillailuhetki. Tähän liittyen voisin väittää, että on grillaajia ja sitten on GRILLAAJIA. Me olemme jälkimmäisiä, himogrillaajia suurella sydämellä, jotka suhtautuvat palavalla intohimolla kaikkeen grillaamiseen ja sen ympärille rakentuvaan kulttuuriin. Rakkaudesta parempaan grilliruokaan lähti ajatus myös näiden grillauslaitteiden ja tarvikkeiden laajemmasta levittämisestä. Tämä onnistuisi helpoiten oman grillejä ja tarvikkeita myyvän verkkokaupan kautta. 

Tämän ajatuksen myötä syntyi Grillitukku.fi – astetta parempi grillikauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät grillimarkkinoiden kuumimmat tuotteet. Tiimillämme on vuosien kokemus grillialalta ja olemme kiertäneet maailmalla alan messuja jo vuosia. Tämän johdosta olemme päätyneet valikoimaan tuotteet, joita olemme itse testanneet sekä sen myötä hyväksi todenneet ja täten voimme niitä suositella myös eteenpäin. Olitpa sitten aidon tulen, kaasugrillauksen, sähkösavustuksen tai Kamado grillien ystävä, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan.

Toivotamme sinulle hyviä grillikauppoja, joiden parissa tiimimme auttaa sinua enemmän kuin mielellään. Pidetään grillit kuumina!

T: Ville & Paavo

Etsi